a : HEJ VALBORGS


Hej på er! Som jeanette just skrivit så ska vi snart fixa oss inför valborgs. Den kommer för de mesta att spenderas hos Emma med några i vår söta klass men vi ska försöka få oss ut och kolla på majbrasan. Vi ska fixa oss här, äta lite våfflor och bara ta det lugnt innan vi far och jag är så sjukt taggad för hela dagen! Nu ska jag återgå till att spendera tid med den fina tjejen som sitter mittemot mig. Hej så länge!

j : VALBORG


Sitter hos Anna och äter supergoda mackor hon gjort till mig. snart ska vi börja fixa oss för kvällen som kommer bli så bra att gudarna blir avundsjuka.
Ta det lugnt ikväll allihopa.

a : GODMARGON



Godmorgon på er alla! Idag är det valborgs och jag kan tänka mig att många fortfarande ligger i sina sängar och myser men det är såhär: Jag har skola idag. Det som är lite roligt är att man har ju rätt att vara lediga idag men vi är inte det pga våra rektorer. Men tydligen får lärararna extra betalt? Tycker det är j*vligt dåligt gjort för hade varit superskönt att vara ledig idag. Men inget lyx här inte. Ha en bra dag för er som är lediga! Hejdå♥

a : TODAY


Dagens händelser: Pluggade i solen, fotade med snygga ebba, fick besök av pojken, pussade honom ett tag och åt lite gott, julia kom över och vi spelade kort - Min dag har varit superbra! Nu ska jag hoppa i säng och vänta på ett samtal från pojken för visst ska man avsluta sin 20månadersdag med att höra den man älskars röst?

Godnatt♥


a : THE LOVELY



Visst är denna tjej världens finaste??

a : CALL ME CALL ME



Photo; me


j : POAHÄST


Snart ut med poahästarna en sväng.

j : SOLSKEN OCH INVASIONEN

En del av allmänbildningen.

a : A GREAT DAY





Bilder ifrån Fällfors

j : MIN LILLA ÄNGEL


Hejsan. Här ovan ser ni mig och min fina emelie. En bild som anna tog för ett tag sedan och la upp på en blogg vi jobbade med. Men nu när inte den är igång så lägger jag upp bilden här.
Det är sol ute vilket betyder sola ända till ikväll då det är party för mamma. Jobbigt att jag ska till skolan på måndag men man får offra sig.

a : 20 månader med dig


Igår natt fick jag veta av min älskling att vi har 20månaders-dag idag. Jag älskar dig min fina man och du vet att jag kommer alltid göra det!

a : SLÄCK LJUSEN


Godmorgon sömntutor! Steg upp från min sköna säng för exakt två minuter sedan och tolv minuter och fick just syn på det underbara vädret - Klar himmel och solsolsol! Ska strax sätta mig ute med biologiboken och lite annat smått&gott för att börja vara flitig. Dock känns det så jobbigt men det måste göras. Ha en megabra dag!

a : PHOTOTIME



Hejhopp! Nu har jag spenderat en hel kväll med en superfin Ebba. Vi har mysigt med lite smått och gott och vi har även hunnit fota lite grann( två exemplar har ni ovan ). Det var jätteroligt och jag är så glad att hon är min vän. Nu sitter vi och småpratar om allt mellan himmel och jord - Tillbaka till det♥

a : LONG TIME



Tjenimorr! Tänkte bara titta in och säga att jag lever. Har inte haft tid att blogga på de senaste dagarna för mina brister på möjligheter. For till arvidsjaur direkt på torsdageftermiddag och kom hem nu. Men ingen tid att förlora! Har en aning mycket i skolan nu så det känns bäst att börja med det. Hoppas ni mår bäst!

j : FEM FAVORITER FRÅN FEMTIOÅRSKALAS


j : GODMORGON

Morsning korsning. Sitter och äter en banan i väntan på att få gå till skolan och skriva svenska nationella. Är inte supertaggad men det måste göras.
Ikväll kommer min syster upp till norrland och hälsar på, det är jag däremot taggad på.
Ha en fin dag. hejdå.

j : TEXTER TILL LÅTAR SOM HANDLAR OM MIG

Jeanette anropar bloggläsarna. Hejsan. Efter middagen gick jag och åt glass med min älskade mathilda vid Ainas sedan tog jag mig en prommenad i solen som sjönk väldigt fort ner bakom husen. Från varma till kalla grader på bara någon minut, tänka sig. Satt på en bänk och skrev lite texter som jag nu ska sätta mig och försöka sätta lite gitarrspelande till. Rumpan blev alldeles för kall där på bänken så jag började jag gå hem igen när jag plötsligt hörde mitt namn ropas. Emelie och Claes som hade varit och skatetat följde med mig till lilla ettan och drack sig otörstiga och åkte sedan iväg till en buss som inte väntade på någon.
En helt bra och fin kväll här i Skellefteå som nu måste få ett slut. Ska spela lite muisk sedan krypa till kojs så ha det så bra tills vi hörs igen.

a : JAG LEKER MED TANKEN ATT JAG ÄR VACKER



Hej på er! Lekte lite med fotopogram och titta så fint det blev! Slutade fyra idag och det kändes inte helt okej eftersom det är superfint väder ute. Tyvärr har jag jätteont i halsen så måste vila och klä mig som en eskimå. Ikväll ska jag dra ut med moppen och köra förbi min syster för att hämta lite kläder. Sen ska jag försöka hinna med lite plugg och sånt där roligt man gör på en onsdag. Känner ni att jag är lite sur? Jo jag med... Hejdå sötnosar!

a : GODMORGON


Godmorgon! Nu ska jag försöka tagga lite för historian och ta det lugnt med lite tee i handen. Kan ni tänka er att det är Valborgs på måndagkväll? Och vet ni vad? Detta år ligger fortfarande snö-en på marken och det gör att det blir svårt att fira ute. Och en sak till. Jag har ingenting att ha på mig! Nu ska jag börja göra mig klar. Hejdå!

j : SÄNGEN ÄR INTE LIKA SKÖN UTAN DIG

Jag för någon dag sedan då jag tog en lång promenad i staden.

Hejsan. Vi spelade upp våra ensamblelåtar idag vilket inte gick bäst men inte sämst heller. Dagen var lagomt jobbig och jag skulle säga att morgondagen blir ännu jobbigare.
Ikväll var jag på teparty och pluggade lite med Fellan även om det blev mest prat men.
Lite dåligt inlägg men det får duga för nu ska jag käka sedan krypa till kojjs.

a : TISDAG = ÖVER


Godkväll på er alla! Nu är tisdagen slut och jag har endast två dagar kvar innan jag får helg. Tar nämligen ledigt på Fredag för att fara till arvidsjaur och träffa min kusiner vilket är helt fine för mig! Slutade runt två idag så for hem och tittade på en härlig dansfilm innan jag fick ett telefonsamtal som sa att jag skulle möta Julia för att gå broarna runt med hundarna. Och det gjorde vi - Fyra hundar och två flickor. Sen efter det fick jag komma över en stund för lite fika och en snabb genomgång på historian som jag har prov på imorgon. Är inte alls taggad men känns ändå skönt att få det bortgjort. Nu ska jag packa ihop grejer till imorgon och sen ska jag hoppa i säng. Godnatt!

a : THE HEART



Photo; Anna Bergman(jag)

a : CHOKLADRUTORNA SÖTA GULLIGA


Hej alla chokladrutor! Kom nyss hem från skolan så har knappt hunnit med något idag förutom det som hänt på skolan och påvägen hem. Vi hade nationella prov på morgonen och sen hade vi ensembleuppspelning, följt av matte och gitarrlektion. Allt gick helt okej! Sen påvägen till bussen träffade jag den saknade Amalia som jag pratade lite med men dock hann jag knappt till bussen. Några sekunder senare och jag hade behövt gå hem i regnet... Men så blev det inte iaf! PUST. Nu ska jag öva lite på gitarr och sen ta mig lite fika. Hej så länge!

j : VILKA SIFFROR ÄR DINA

Hejsan alla mumsbitar. Imorse var jag på tandregleringen och fick en räls i nederkäken. Nu har jag förjävla ont och vill bara lägga mig under kudden och grina. Jag ska stå ut till klockan tio då bror min kommer med alvedon. 
Efter skolan gick jag och agnes och åt middag med Ellen och förde intressanta diskussioner. Efter middagen gick Agnes och jag på en kurs så att vi få ge oss ut på vägarna och övningsköra. Den var lång men nu är vi klara i alla fall och det känns otroligt skönt. Träffade mitt "lilla" kusinbarn Pontus där vilken gjorde min dag. Har inte träffa pajken på länge.
Nu ska jag plugga lite sedan ut och gå en sväng. Ha en bra kväll allesammans. Puss

a : NYFRISSN



Såhär ser alltså min nya frissa ut( bilderna är före och efter) Man ser inte direkt vilken färg jag har men det är lite mörkare än förr och så har jag fått i en lite rödare nyans. Jag blev väldigt nöjd, dock inte i början då jag nästan grät men det blir coolt med rätt kläder! Hejdå♥

a : SUSHI


Hej på er! Tog tillfället i akt och cyklade förbi för att köpa sushi innan jag fortsatte hemåt. Så nu har ska jag sätta mig och njuta framför ännu ett avsnitt av Sex and the city. Sen klockan tolv har jag bokat en klipptid men ska också försöka hinna med att göra lite ärenden före. Hoppas ni har det bra mumsbitar. Hejdå!

a : GODFRUKOSTMEDHUVUDVERK



Godmorgon! Vaknade upp i morse av att huvud värkte och mådde allmänt dåligt. Men fick i mig en supergod frukost så mår lite bättre nu. Strax ska jag möta upp Julia och sen cykla iväg till skolan för att  stå ut en timme. Sen ska fara hem, ta det lite lugnt för att återhämta mig(heheheh) och sen så ska jag fara iväg för lite ärenden och sen på frisörsalongen för att få mig en ny frisyr. Spännande♥

Hejdå!

j : LEDSEN BLÖT OCH KALL

Hejsan! Igår var en av de jobbigaste dagarna på länge. Jag ska inte börja säga alla felen men två skäl var då att min cykel blivit stulen och att jag var ute i tre timmar och frös nästan sönder fötterna. När jag står där på busstationen i väntan på en buss som skulle ta mig till min lilla ängel så kom ett gäng blinda människor och gick förbi. Dessa peroner var så glada även om de var blinda att jag kände att jag inte hade någon rätt att stå där och vara sur över en stulen cykel och över ett par frusna tår så när jag satt mig på bussen så plocka jag fram ett leende och förberedde mig på Emelies kärlek som väntade i Drängsmark i stället.
Godnatt på er.

a : HEJHOPP



Hej gobullar! Tänkte bara titta in och säga hej för jag känner att både jag och min bloggkollega inte varit på topp när det gäller att uppdatera. Så förlåt för det! Nu ska jag hoppa tillbaka till min pluggande. Hejsvejs!

a : STORBAK EN LÖRDAG





1; I början av allt 2; Visst blev de fina? 3; Jag och älsklingen som strax skicka in bullarna i ugnen 4; Nya och med fin färg!

Godkväll på er! Dagen har bestått av en hel del Sex and the city-avsnitt med världens bästa. Sen fick vi idéen att vi skulle göra storbak och göra lite kanelbullar. De blev supergoda och nu när det har snöat hela dagen passade det perfekt att käka nybakta bullar med kall mjölk. Nu ska vi båda lägga oss under de varma täckena och se Amarican pie 2. Funfun. Godnatt sweety-is!

a : BROARNA


Kom just in med en broarna runt med den fantastiska julia! Det var jobbigt må jag säga men vi klarade oss just och pass in till mål. Nu ska jag ta emot en god jordgubbssmoothie av henne. HEJDÅ!

j : GATAN OVANFÖR MIN

Hejsan små gullegrisar. Jag har varit lite frånvarande på bloggen men som tur har Anna gjort ett fantastikt jobb utan mig. Bilderna ni ser här ovan föreställer 1. min nya tekopp och min nya teburk 2. Gatan ovanför min.
Ikväll har jag varit ute på en två timmars lång prommenad och nu ska jag lägga mig i sängen och läsa innan jag dricker lite kvällste. Godnatt på er♥

a : TEKOPPAR


Just nu sitter jag och den drömprinsen bredvid mig med varsin tekopp i handen. Vi inväntar just nu den sista perioden av hockeyn och det är olidligt spännande! Nu ska jag tillbaka till att krama älsklingen. Hejdå♥

a : DETALJER


Hej på er! Dagen har varit helt okej men har haft väldigt svårt att hålla mig vaken eftersom jag haft en väldigt dålig natt... Just nu sitter jag och myser med pojken min som jag har planerat att göra resten av kvällen. Det kanske blir en prommenad eller något också för att inte bli allt för slappa. Hejdå♥

Ps. Bilderna är på några detaljer i mitt rum!

a : GODNATT KAKBITAR



Godkväll på er alla! Kvällen har bestått med sällskap av söta Julia. Vi hjälptes åt med olika läxor och pratade också en hel del om allt mellan himmel och jord. Väldigt trevligt! Sen vid niotiden mötte jag upp ebba för en joggingtur runt samhället. Skönt att springa och det var konstigt nog ett väldigt skönt väder för det också. Nu ska jag skynda mig att lägga mig i sängen för en väldigt speciell person väntar på att jag ska ringa. Godnatt kakbitar♥

a : HEJ PÅ ER!



a : 18.04


Hej sweetypies! Hur har ni det? Med mig är det finfint förutom att det är kallt och att min hals börjar göra ont... Snart kommer söta Julia hit för en liten(STOR) pluggkväll. Men det behövs eftersom jag behöver hennes hjälp och hon behöver min så det passar perfekt! Nu kallar tossan. Hejdå på en stund♥

a : BRA ONSDAG



Hej alla mumsbitar! Fick väckning klockan sju och nu är jag klar! Kan ni fatta? Känns jätteskönt att inte behöva stressa utan kan bara ta det lugnt framför ett avsnitt av favvoserien. Och eftersom att det snöar får jag hämtning vilket känns otroligt lyxigt. Den här onsdagen börjar riktigt bra! Hejdå♥


a : EN PAUS


Hej på er! Har just nu tagit upp mitt huvud ur böckerna för en liten paus så då tänkte jag - Varför inte skriva ett inlägg i bloggen? Men vad finns det intressantheter då? Hmm... Kan berätta att jag nästan kom för sent imorse pågrund av att mamma glömde väcka mig. Det blev ett himla liv där ett tag då jag bara hade 40 minuter på mig att göra mig klar. Och ni tjejer som är i min situtation på mornarna vet nog hur det är?

Nu - Back to work!


a : LUCKY



Hej på er! Skoldagen var helt som vanligt, mycket musik. Sedan for jag till stan, bokade bland annat en klipptid och mötte sedan upp pojken( andra dagen i rad, lucky me! ) När jag kom hem hade vi fått besök av Pianospelerskan Gunilla som hjälpte jag och min syster att komma igång med några sånger vi ska sjunga om två veckor. Tack tack♥ Nu ska jag egentligen sitta och råplugga för att komma någon vart men det går ju inte så bra än så länge... Hejdå!

j : TEPARTY

Skoldagen har varit lång och smärtsam men det hindrar inte mig från att gå på teparty ikväll. Är supertaggad. Du är välkommen du med, till e4an.

a : 1 2 3 4


Dessa roliga bilderna är från då finurliga Jeanette skulle steg för steg hoppa på en höbal och sedan brotta ner den. Jag kan lova er att det var en jämn match mellan dem men tillslut segrade höbalen. Godnatt♥

a : THE MAN I LOVE

 
Hej på er! Dagen har varit kanoners då jag först, som jag sagt några tusen gånger, slutade klockan halv tio i morse. Sen chillade jag hemma tills klockan halv tre då jag mötte upp den finaste på jorden för en glass och en massa glädje! Jag älskar honom verkligen och i sommar ska vi storfira våran 2 års dag - kommer bli king! Nu ska jag börja ladda för att springa med hundarna. Hejdå♥

a : SOMETHING S



Nu beger jag mig in till stan för att kolla lite i butikerna men ska också träffa min älskling som förhoppningsvis är klar med hans ärenden. Solen lyser och jag mår superfint. Hoppas ni också gör det!


a : MÅNGA INLÄGG AV MIG IDAG?


Eftersom jag slutade idag klockan halv tio har jag haft supermycket fritid. Men har jag gjort något vettigt? NEJ! Jag har snart sett 7 avsnitt av Sex and the City och har inte hunnit mer än det. Men nu ska jag ta tag i dammsugaren och köra en runda runt rummet. Tror det behövs! Har ni det bra?

a : THE SUMMER



; Outfit till sommaren kanske? ;


a : FUNHOUSE


Fyra brudar i staden NEW YORK.
-
Sex and the City!


a : FRUKOST



Godmorgon! Natten har varit helt okej och morgonen lika så. Just nu sitter jag och skriver(såklart) men tar en slev med den goda frukosten vart-annat-om. Snart ska jag iväg till skolan och avsluta min enda lektion idag. Det gör alltså att jag slutar halv tio!!! Så kommer nog skriva när jag kommer hem igen, lucky you? Hejdå♥

a : GODNATT



Godkväll! Nu är jag hemma efter en heldag i söta byn Fällfors. Det blev 50firande följt av en massa sång, glädje, foto och en massa annat skoj! Jag har helt enkelt haft en superbra dag. Jag hade nu tänkt att göra lite läxa men eftersom jag har ingen aning om vad vi har för något så det får vara så nu tänkte jag lägga mig i sängen, se Sex and the City och invänta en telefonsamtal av pojken min! Dröm sött♥

a : SNOW AND SUN


Hej på er! Dagen börjar lida mot sitt slut och själv börjar jag bli en aning trött efter all dialekt jag fått lyssna på idag. Väldigt lustigt att man kan prata så olika! Och nu fick söta Jeanette en genial idé som vi bara måste slutföra. Hoppas ni har det bra!

j : FOTODAX


Nu ska jag och Anna ut och fota i det fina vädret. Bildbevis kommer.

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN



Här kommer en hmmm.... video?

VAR HÄLSAD


Hej på er allt gofika! Vi är två 16åringa tjejer från norra Sverige och vi vill visa er en liten del av vad det norrlänska livet har att erbjuda. Vi brukar bli kallade chinet och thundermonkey fast Unfamous kallar vi oss själva. Men för att ni ska kunna kolla upp oss på google så heter flickan till vänster Jeanette Markström och flickan till höger Anna Bergman. Hoppas ni gillar kaffe och kaka!

RSS 2.0